Gyakran Ismételt Kérdések

Hol vállaltok fotózást?

Főként Budapesten és környékén, azonban ha igény van rá Magyarország egyéb területeire is szívesen utazunk.

Mikorra érdemes a fotózást időzíteni?

A fotók a legszebb fények miatt főképp naplemente előtt készülnek, de természetesen családi fotózásnál akár a délelőtti órák is megfelelők lehetnek.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Roppant egyszerű! Használd a Kapcsolat menüpontot. Akár írhatsz e-mailt is a hello@kintipillanat.hu címre. Leveledben térj ki arra, hogy milyen fotózást szeretnél és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Mennyi idővel előbb kell bejelentkezni?

A főszezonban (május-szeptember között) érdemes 2-3 héttel hamarabb, más hónapokban a fotózás előtt akár 4-5 nappal is akadhat szabad időpont.

Kapok segítséget milyen pózok állnak jól nekem?

A kintipillanat lényege a szabadság. Az esetek 70%-ban az elkapott pillanatokat részesítem előnyben. (Kivétel ezalól az egyéni fotózás és a kismama kategória) Pl. pároknál közös séta, családoknál különböző játékok, feladatok. Azonban ha szeretnéd és kizárólag beállított képeket szeretnél a fotózás alatt folyamatos instrukciókkal segítünk.

Mit jelent a feldolgozott fotó?

Az egész képre hatóan tartalmaz korrekciókat,
pl. színtelítettség, kontraszt, fehéregyensúly, vágás,élesítés stb.
Retusálást csak minimálisan végzek. Fő a természetesség!

Milyen módon kapjuk meg az elkészült fotókat?

Az elkészült képeket egy tárhelyre töltöm fel és 1 kattintással letölthetővé válnak. Küldhetem e-mailben is a fotókat ha az kényelmesebb számodra.

Lehetőség van a fotózáson készült összes képhez hozzájutni?

Igen, az összes elkészült és értékelhető fotó 80.000 Ft-ért megvásárolható.

Miért jobb a kültéri fotózás mint a műtermi?

Szabadtéren a nem profi modell is sokkal gyorsabban felszabadul. A műteremben (főként ha lámpalázas az illető) a sok vaku, szűkös tér miatt nem tud olyan könnyen ellazulni, mint kültéren. Ez okból kifolyólag a mosoly sokszor nem őszinte egy stúdiós fotózáson. Nem mellesleg egy szabadtéri fotózásnál a hátterek és egyéb lehetőségek tárháza korlátlan. :)

Ajándékozhatok fotózást?

Természetesen! Szívesen készítünk névre szóló ajándékutalványt, melyet bármilyen alkalomra érdemes ajándékozni.

Végül, miért javasolnád a Kintipillanatot?

A válasz nagyon egyszerű! Egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia a szabadtéri fotózás varázsát. Nekünk szinte minden megrendelőnk visszajár, a fotózások izgalommentesen, könnyedén zajlanak.