Kismama fotók

Kismama fotózás

Az élet egyik legszebb dolga a várandósság, a szép dolgokat pedig meg kell örökíteni! Ebben leszünk a segítségedre.
Gyakori kérdés, hogy mikor érdemes kismama fotózásra jönni? A legtöbben a 30.-36. hét között jönnek hozzánk. Azonban egyénfüggő, hogy kinek mikor gömbölyödik már szépen a pocakja.

Ha szeretnéd, veled jöhet a fotózásra a kispapa is, sőt, sokszor igazán meghitté teszi a kismamafotózást az apuka részvétele. A folyamatot kettébonthatjuk, elsőként közös páros képeket készítünk, majd mikor már teljesen oldott a hangulatod, jöhetnek a meghitt, szabadtéri kismama fotók.

Legyünk együtt kreatívak! A fotózásra érdemes hozni a születendő baba első ajándékát, ultrahang felvételét, ruhadarabját, kis játékait. Természetesen kiegészítők nélkül is csodás kismama fotók készülhetnek kültéren.

A fotózásra bérelhetsz elegáns alkalmi kismama ruhát, ami feldobja a fotózást. Azonban ha számodra a kényelmes, sportosabb vonal a nyerő, az is tud átütő lenni!

Helyszínben mindenképp az olyan részeket ajánlom, ahol kevés az ember. A szabadtéri kismama fotózás az egyik legmeghittebb fotózási kategória. Előnyben részesítem az erdei részeket, de a Duna parton egy sziklán megpihenve is elkészíthetjük a szemet gyönyörködtető felvételeket.

Kismama fotók

IgenNem IgenNem