A csapat

Fényképész

SZOLNOKI ÁDÁM

Fényképész

A kintipillanat megalapítója,
a természet szerelmese.

Sminkes

LACZA BETTINA

Sminkes

Maximalistaként feladata, hogy mindenkiből a legjobbat hozza ki.
Munkái ->

Fodrász

DANÓ RENÁTA

Fodrász

Célja: megőrizni, amit a természet adott és szebbé tenni, ami már megadatott.
Munkái ->

Asszisztens

HORVÁTH PATRIK

Asszisztens

A fotós jobb keze, bohóckodásával pedig a gyerekek kedvence.

Asszisztens

RABB ÁDÁM

Asszisztens

A derítőlap és fények mestere, néha pedig élő állványként funkcionál. :)

Szolnoki Ádám

A FÉNYKÉPÉSZ

"Természet... ez a szó sokaknak csak egy sablonos gyűjtőfogalom, azonban számomra a mindent jelenti.

Egészen kicsi koromban, úgy 13 évesen kezdtem állatokat, növényeket és tájakat fotózni. Megszállottságom odáig vezetett, hogy 16 évesen már fotókiállításom volt és számos kiváló pályázati eredményt értem el.

Napokat és heteket töltöttem el 1-1 állatfaj fotózásával. Az idő haladtával egyre otthonosabban éreztem magam a természetben. Felmerül a kérdés, hogy lehet összehasonlítani egy állatfotót egy emberfotóval?
A természet türelemre, empátiára és szépérzékre tanított. Hosszú évek múltán, a 2000-es évek végétől kamatoztatom a természetben megtanultakat emberek ábrázolásában. Sikeresen műfajt váltottam a fotográfián belül, számtalan elégedett ügyfelem volt az elmúlt évek alatt, a kültéri fotózások rendkívül pozitív élményt jelentettek számukra. Egyik nap gondoltam egyet és létrehoztam Magyarország első, kizárólag szabadtéri fotózásával foglalkozó oldalát a Kintipillanatot. Célomnak tekintem, hogy még több emberhez eljusson a kültéri fotózás varázsa és a szabadság érzése. A Kintipillanat egy olyan szabadtéri fotózás, ami sallangmentesen, őszinte érzéseket közvetít a nézők felé."