Családi fotók

Szabadtéri családi fotózás

Prémium minőségű, profi fotók a család legszebb pillanatairól. A családi szabadtéri fotózás garantáltan egy jó buli lesz mindenki számára! Az elkészült sorozat legszebb része az elkapott momentumokból áll majd. Különböző feladatokat kaptok, ha kisebb gyermek van: bizonyos játékokkal dobjuk fel a fotózást. Mikor egy jó jelenetet látunk, a gépet sorozatfelvételre állítva készítjük a képeket. Akár a kedvenc plüssötöket, játékokat is magatokkal hozhatjátok, jó hasznát fogjuk venni. Az elkapott pillanatokon kívül természetesen a beállított standard képeket is elkészítjük, de ez nem számottevő. A legjobb fotók mindig úgy készülnek, hogy észre sem veszitek. :)

Végtelen lehetőség van egy szabadtéri családi fotózáson a háttereket tekintve. A képek készülhetnek egy tó partján, a szomszédos réten, de akár egy kirándulás keretein belül felmehetünk a hegyekbe is! A lényeg, hogy a fotózás alatt végig jól érezzétek magatokat és az egész fotózás alatt felszabadultak legyetek.

Minden családi otthon falának elengedhetetlen ékköve egy jól sikerült fotó, amit évek után is boldogan nézegethettek. A legtöbb család visszatérő megrendelőm, évi többször járnak hozzám családi fotózásra, sokukat már jó barátként üdvözlöm.

Jelentkezz a fotózásra most!

IgenNem IgenNem